5 konstiga saker

1. Det här är typ pinigt och omoget men jag är seriöst världens dåligaste förlorare. Asså det är inte så att jag blir typ arg och så, men jag blir så himla besviken på mig själv också blir jag typ lite småsur och förbannad inombords och jag vill ba skrika och gråta men jag kan faktiskt hålla mig hahahhahahaha. Jag tror jag är deskret men det är jag tydligen inte heller har jag fått höra hahahahah lol.
 
2. Äpplen är gott men jag kan helt enkelt inte äta dom. Första tuggan är världens bästa smakupplevelse men sen resten, jag blir så less på äpplen. Hinner inte ens äta ett halvt innan jag måste slänga det. Sad but true. Älskar ju äpplen. Dom är fina och nyttiga. 
 
3. Varnar känsiga människor nu, detta är inte roligt att läsa: JAG HA INTE SETT LOTR. Jag vill inte göra någon besviken med mening, men det är sant. Jag SKA se dom, men dom är så långa och det blir aldrig av. 
 
4. En gång hade jag ett godislöfte som löd: "Jag får inte äta nåt onyttigt i veckan förutom på lördagar, då får jag köpa godis för 10kr." VÄRT, 10 kronor är typ en godis för det första, och för det andra så höll det i cirka 3 veckor. Det var ett nyårlöfte. 
 
5. Min svagaste punk och det som ofta skrämmer iväg diverse människor och kanske även vänner ääääääääär bambaramparaaaaam miiiin SÅNGRÖST. ÅHERRE. Ni ska bara höra. Nej förresten hör inte. Det är rent hemskt. 
 
 
Emelie | |
Upp