Fantasier

Vad jag vill är att resa, vara ledig ett tag, ta det lugnt, sitta och rita hela dagarna, träna, se filmer, se serier, laga god mat, skaffa jobb faktiskt, köpa nya kläder, ta körkort och tusen fler saker. Är så ofokuserad nuförtiden, sitter mest och tänker på vad jag vill göra, då jag egentligen borde koncentrera mig på vad läraren säger. Borde verkligen börja fokusera mer på skolan, men det är så svårt då man har så mycket vilja att göra andra saker. Känner mig även stressad över framtiden. Tänk om jag aldrig hinner göra alla dessa saker jag vill göra? Tänk om jag alltid kommer vara upptagen med studier/arbete osv. Det gör mig galen, och speciellt eftersom jag vill ut och resa mycket. Alltså verkligen resa och utforska världen. Inte liksom sol-och badresa till typ Alanya. Vill besöka många olika länder och lära mig om olika kulturer. Men tänk om jag inte hinner med det? 
 
Ska försöka börja tänka som pappa säger; att jag har hela livet framför mig. Just nu känns det som att hela mitt liv går åt till studier, men det är ju faktiskt så att man har ett liv efter skolan också, och det glömmer jag bort ibland. Jag är så inne i skolvärlden att det känns som att jag aldrig kommer göra annat än att plugga. Men så är det ju inte? För det är ju som pappa säger, vi har ju faktiskt hela livet framför oss och vi kan göra precis vad vi vill efter skolan. 
 
Ska fortsätta plugga och drömma om vad jag vill göra, för vad jag vill göra kommer jag att få göra. Livet är framför oss inte bakom. 
 
Emelie | |
Upp